Trabajo en Grupo con un Sistema ProBacktest

Bueno, ya sabéis, una cosa lleva a la otra, y las cosas que no se preparan que, simplemente, surgen de forma espontánea, a veces acaban siendo las más interesantes.

Casi sin proponérnoslo existe la posibilidad de ver si la aquellos que estéis interesados en la programación y optimización de sistemas a través del módulo ProBacktest de ProRealTime podáis confrontar ideas y colaborar a partir de un sistema base que se planteó en un hilo del foro Dias de Bolsa, del que soy habitual.

Se me ha ocurrido que podría se interesante, del mismo modo que la experiencia de Ejercicio Práctico de Diseño de un Indicador Técnico, partió de manera completamente espontánea desde un foro, que esta igual también podía tener interés. Así que, por mí no quedará.

No te conformes con ese código sólo porque, así de entrada y tal como está. el sistema merece sólo un regular. Puede provocar pérdidas demasiado importantes y tolera mal los laterales. Pero como sistema base para ir probando cosas, puliendo y mejorando, está bien. No tanto para operar con él sino para darse cuenta en qué detalles trabajar para mejorar un sistema con posibilidades, como éste. Puliendo defectos podría quedar de notable.

Yo postulo que sea una:

experiencia práctica y en grupo de instalación, estudio y mejora de un sistema de especulación automático ProBacktest de ProRealTime, a partir de un caso descrito y de un código ya confeccionado para, a partir de él, adaptarlo y evolucionarlo.

Si te apetece participar o conocer cómo ha funcionado [depende del tiempo que haya pasado desde hoy hasta cuando lo leas], así como el sistema en el que está basada esta experiencia de colaboración, sólo debes pasarte por esta página para desvelar todo el misterio:

EXPERIMENTAR CON UN SISTEMA PROBACKTEST EN PRT

Y un gráfico de cómo se muestra la información de los sistemas automáticos de especulación ProBacktest en ProRealTime:

Clic para agrandar

Publicidad

4 responses to “Trabajo en Grupo con un Sistema ProBacktest

 1. Hola Blai,

  La pregunta és la següent, vaig intentant millorar el meu sistema per treballar amb derivats…, la qüestió és??, pot automatitzar-se en PRT, podrà fer-se en una propera versió, …, és senzill,… si no pot fer-se amb el PRT, canviar el programet a Visual i automatitzar-ho des d’aquella altra plataforma, hi ha algun altre sistema que et permeti automatitzar les operacions???.

  Ho dic per anar polint, però si al final el resultat comporta que has d’estar tot el dia davant de la pantalla, doncs com que no m’és possible… per feina, doncs valorar fins a on val la pena…

  Gràcies…., quan el tingui més treballat, i més elaborat, el passaré novament pel foro per si algú vol afegir-hi coses, tot i que em sembla que massa interès en sistemes no hi ha, o en tenen de molt bons, o agrada més l’anàlisi tècnica pura i dura, que ja és important, però comporta moltes hores de feina diària….

  M’hi passo les hores que puc, m’encanta, però tenia la programació molt, molt abandonada, ja saps…, commodore64 (amb el basic i la cinta de K7), commodore 128, i algun pinito amb un S36 de IBM, parlo d’anys ehhh!!!!!, vaig deixar-ho per qüestions que no venen el cas, i ara encara que sigui per programar sistemes, doncs m’hi he reenganxat, i li tiro hores…, buscant sistemets decents amb indicadors seriorosos, com els teus, o com els que és recomanen….

  res el tema de l’automatització, tu que treballes amb PRT, doncs si és possible, o ho serà…

  Gràcies i felicitats !!!

 2. UI… veo que sale aquí a la vista, perdonar todos, está en catalán, no sabia que salia aquí el comentario…

 3. Benvolgut Xar3, a casa meva [i el meu lloc web, ho és] ningú cal que es disculpi per parlar català, castellà, anglès o aramèu. Mentre ens entenguem… :-)

  Bé, jo no tinc informació TANT privilegiada, però aposto per que PRT acabarà sent cavall guanyador en tema de plataformes de trading amb comunicació directa amb brokers.

  Jo m’imagino que el tema es de logica prudència. Es d’una gran responsabilitat tècnica.

  Continuo sense poder explicar res sobre la propera versió, però quan la vegis entendras per què continuo apostant a mig i llarg termini per PRT.

  I no puc dir-ne més :-)

Comments are closed.